Informatie

Ommetjes

5 Ommetjes door en rond het dorp Vledder

Vledder is een esdorp met twee mooie brinken, gelegen in het zuidwesten van Drenthe. De omgeving van Vledder leent zich uitermate goed voor wandelen en fietsen.

Deze wandelingen en een mobiele route starten in het dorpscentrum. Gekoppeld aan het mooie landschap rond het dorp laten de routes een stukje cultuur van Vledder zien, waarbij oude voetpaden in ere worden hersteld.

Van deze wandelingen is een boekje met 5 bijbehorende routebeschrijvingskaartjes verkrijgbaar bij ????

De routes zijn niet bewegwijzerd. Op deze site vindt u de routebeschrijving en -kaartjes, zowel beschreven op de site als downloadbaar als PDF of GPX-bestand. Veel plezier in en rond Vledder!

NB: Dorpsbelang Vledder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of letsel opgelopen door of tijdens deze wandelroutes.

Verslag doen van onze activiteiten

Vereniging Dorpsbelang Vledder is voortdurend in de weer met het polsen van behoeftes onder de bevolking van Vledder en het ontwikkelen van visies voor toekomstige ontwikkelingen voor het dorp.

Hiervan en van lopende projecten doen wij verslag of publiceren wij stukken/rapporten welke we ook op deze website publiceren onder Visies & Rapporten.