Dorpsbelang Vledder

Vrijwilligerswerk in Vledder is waardevol

Levensloopbestendig wonen in Vledder wordt mogelijk met de ingebruikname van de Borgstee, het woonzorgcentrum in Vledder.

Voor het begeleiden bij een waardevolle invulling van de dag van de bewoners wordt gezocht naar vrijwilligers voor de Borgstee. Samen kijken we wat uw wensen voor het vrijwilligerswerk zijn en hoe die aansluiten op de behoeften van cliënten. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld als gastheer/-vrouw, het ondersteunen van activiteiten, een stukje wandelen met een bewoner, boodschappen doen enzovoort.

Als vrijwilliger bent u van grote waarde en maakt u het verschil. We willen met elkaar werken aan een fijn verblijf van onze dorpsgenoten in de Borgstee. Vrijwilligers worden in hun taken begeleid en ondersteund door de zorgprofessionals.

Heeft u belangstelling?

U kunt zich aanmelden bij info@naobuur.nl
Graag tot ziens bij de Borgstee!